Interactie Marketing

Impactvol de consument benaderen

Weten waar uw doelgroep zich begeeft en wanneer deze het meest ontvankelijk is voor een product gerelateerde boodschap. Brandwise creëert met de juiste vorm van interactie een impactvolle merkbeleving. Hierbij kunt u denken aan de inzet van promotieteams, samplingteams, instore demonstraties of een spectaculaire roadshow.

 

 

 

Promotieteams

Onze promotie teams zijn de brand ambassadors voor uw product of dienst. Bekendheid generen of informatie overbrengen, flyeren, traffic genereren of direct uw dienst verkopen. Brandwise voert dit op een professionele wijze uit. Onze promotie teams zijn te vinden bij consumentenmassa’s maar ook op onconventionele plaatsen en tijden.

 

 

 

Sampling teams

Onze sampling teams creëren een directe productbeleving. Aanraken, proeven en/of uitproberen zet consumenten aan tot aankopen. Dit kan ter plekke middels directe verkoop of door traffic te genereren naar een nabij gelegen verkooppunt. Onze sampling teams delen samples uit op professionele wijze al dan niet volgens de HACCP richtlijnen.

 

 

 

Instore demonstraties

Instore demonstraties op de winkelvloer geven de consument de mogelijkheid om uw product op een impactvolle manier te voelen of te proeven. Een instore demonstratie is een optimale productbeleving om aankoop te stimuleren. Met een productdemonstratie bereikt u de consument op het perfecte beslissingsmoment!

 

 

 

Near store demonstraties

Een Near store demonstratie vindt plaats bij de ingang van de winkel of net buiten de winkel. Hierdoor is het mogelijk meer consumenten te bereiken met uw product. De methodiek Near store demonstraties creëert productbeleving, stimuleert de consument tot aankoop en leent zich zelfs voor directe verkoop.

 

 

 

Roadshows

Een Roadshow brengt een impactvolle merkbeleving naar de consument toe. Op plaatsen waar veel doelgroep bij elkaar is, zal Brandwise uw merkwaarde op een opvallende, unieke en passende manier overdragen aan de doelgroep. Een roadshow is een verrassende en memorabele wijze van productbeleving. Brandwise werkt met een diversiteit aan infrastructuur, van omgebouwde vrachtwagens, podiumwagens, oude VW busjes tot unieke auto’s.

 

 

 

Animaties

 Animaties creëren een merkbeleving met een hoge entertainment waarde. Passend bij het merk en relevant voor de doelgroep ontwikkelt Brandwise met haar creatieve team de unieke invulling van uw campagne die mensen raakt. Met Animaties wordt uw doelgroep op een onverwacht moment op een blijvende herinnering getrakteerd.

 

 

 

Hostesses

De Hostesses van Brandwise geven uw beurs, congres of relatie-evenement de (merk)uitstraling die bij u past. Onze gastvrouwen en –mannen zijn ambassadeurs met gevoel voor de juiste stijl. Brandwise levert u de hostesses die aansprekend  zijn bij uw consument of business relatie. Geef uw profiel op met  talen, niveau, uitstraling of andere belangrijke aspecten en Brandwise heeft een passende host of hostess! Gastvrijheid voor uw merk.

 

 

 

Beurzen

Brandwise geef uw merk op (consumenten) beurzen de beste uitstraling. Wij bieden u een totaal oplossing voor uw doelstellingen met een onderscheidend karakter op de voor u geschikte (consumenten) beurzen. Van standbemanning tot het compleet ontzorgen van de beursdeelname, dat  is aan  Brandwise toevertrouwd. Beursdeelname  leidt tot een groot bereik bij een specifieke doelgroep!

Geïnteresseerd? Bel ons: +31 88 770 1000

CONTACT

 

Bonnetstraat 37,

6718 XN Ede

Postbus 378,

6710 BJ Ede

T +31 88 7701000

MAGAZIJN

 

Bonnetstraat 37,

6718 XN Ede

Faradaystraat 22,

6718 XT Ede

© 2018, Brandwise Field Marketing Group