Point of sale

Point of sale benadering
Op Point of Sale kan de consument het beste worden getriggerd tot het plegen van een aankoop. Door gedegen analyse weet Brandwise waar en hoe koopgedrag van uw doelgroep het best gestimuleerd kan worden. Waar, op welke momenten en welke manier.

 

Outsourced sales force

Een outsourced sales force bestaat uit een vaste buitendienst met volledige back office ondersteuning. Brandwise ondersteunt alle facetten van het sales traject waarbij directe aansturing/bijsturing  in het field, regelmatige terugkoppeling en tailor made management rapportages bij de complete ontzorging hoort.

 

Flex sales force

Brandwise verzorgt de flexibele buitendienst gebaseerd op uw doelstellingen. Deze tijdelijke buitendienst bezoekt op een tactische wijze een diversiteit aan kanalen. Brandwise bezit de expertise van zowel het retail kanaal als onconventionele POS kanalen.Field sales op maat.

 

Merchandising

Merchandising kan toegepast worden in iedere winkelomgeving. Merchandisers zorgen ervoor dat uw product en boodschap eruit springen. Of het nu gaat om een schap-optimalisatie, het plaatsen van een display of andere POS materialen, het grootschalige merchandising team van Brandwise staat voor u klaar. De juiste prikkel op het juiste moment.

 

Auditing

Brandwise mag zich op het gebied van Auditing, met name prijsmetingen,  de grootste aanbieder noemen.  De expertise van Brandwise zorgt ervoor dat vele retailers en A-merkfabrikanten al jarenlang gebruik maken van deze diensten. Onze auditors checken of uw product aanwezig is, hoe deze is gepresenteerd, welke prijs er wordt gehanteerd en rapporteren dit middels een tailor made rapportagesysteem. Afspraak is afspraak.

 

Sales hostesses

Sales hostesses stimuleren directe verkoop op de winkelvloer. Zij zorgen ervoor dat uw merk uit het schap springt en attenderen de shoppers op uw product. De sales hostesses van Brandwise inspireren tot aankoop. Sales hostesses zijn doorlopend in te zetten, in drukke tijden, tijdens acties of speciale gelegenheden. De directe stimulans tot aankoop.

 

Recalls

Een recall is nooit leuk maar mocht het voorkomen dan moet u kunnen vertrouwen op een snelle en flexibele executie. Brandwise is in staat om met een grootschalig team in korte tijd veel winkels te coveren. Een slagvaardige operatie.

Geïnteresseerd? Bel ons: +31 88 770 1000

CONTACT

 

Bonnetstraat 37,

6718 XN Ede

Postbus 378,

6710 BJ Ede

T +31 88 7701000

MAGAZIJN

 

Bonnetstraat 37,

6718 XN Ede

Faradaystraat 22,

6718 XT Ede

© 2018, Brandwise Field Marketing Group